De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Werkstoelen

Naast onze ergonomische bureaustoelen hebben we bij de Winkel van Ahrend en Gispen ook werkstoelen die ergonomisch verantwoord zijn. Zo kunt u ook een goede werkhouding behouden terwijl u aan het werk bent in uw winkel of praktijk. Voor een scherpe prijs krijgt u bij ons een stoel van hoogwaardige kwaliteit. Zo is uw werkstoel stabiel en gaat nog jarenlang mee. Bekijk het assortiment hieronder of bij ons in de winkel.

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

pagina: 1 2

Werkstoel voor elke werkruimte

In onze collectie design werkstoelen hebben verschillende soorten stoelen. Zo hebben we werkstoelen met en zonder leuning. Wanneer u bijvoorbeeld wat langer en vaker zit tijdens uw werk is een stoel met leuning erg prettig en belangrijk voor uw werkhouding. We hebben stoelen met verschillende leuningen. Zo kunt u de werkstoel vinden die voor u het meest comfortabel zit. Daarnaast zijn onze werkstoelen gemakkelijk in te stellen naar de juiste werkhouding.

Beweegt u veel tijdens het werk en moet u gemakkelijk kunnen draaien, dan is een stoel zonder rugleuning wellicht geschikter voor u. Deze stoelen zijn voornamelijk geschikt wanneer u bijvoorbeeld in een laboratorium of zorgpraktijk werkt. Met de werkkrukken heeft u namelijk een volledige bewegingsvrijheid. Bovendien zijn deze stoelen zeer geschikt voor kleinere ruimtes, aangezien je de stoel helemaal onder een bureau of tafel kunt schuiven.

Voor iedere werkruimte en praktijk onderneming hebben wij wel een comfortabele werkstoel die ervoor zorgt dat u de juiste werkhouding behoudt. Om uw werkruimte compleet te maken kunt u bij de Winkel van Ahrend en Gispen ook ergonomische bureaustoelen en bureautafels vinden. Daarnaast hebben wij ook meubelen zoals banken, kantoorkasten en vergadertafels die de inrichting van uw kantoor of werkplek afmaken. 

Werkstoel kopen

U vindt ons aanbod aan werkstoelen in onze webshop. Wanneer u de stoelen in het echt wil bekijken verwelkomen wij u graag in onze winkel. Daar kunt u ook de stoelen uittesten om te kijken welke het beste zit en het meest geschikt is voor uw ergonomische werkhouding. 

Onze werknemers kunnen u bovendien voorzien van advies en helpen u graag bij het maken van uw keuze. Zo weet u zeker dat u de juiste werkstoel koopt. Voor het aankopen van een werkstoel zien we u ook graag in onze winkel. Veel van onze stoelen hebben wij direct op voorraad. U kunt dan direct van uw nieuwe werkstoel gebruik maken.