De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Stoelen

Nieuwe stoelen kopen voor uw bedrijfspand of kantoor? Bij De Winkel van Ahrend en Gispen hebben wij een ruim assortiment aan topkwaliteit kantoor- en vergaderstoelen. Onze kantoorstoelen zijn er in verschillende kleuren en stijlen. Zo zijn er voor elk soort bedrijf geschikte stoelen voor de vergaderruimte.

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Kantoorstoelen

Binnen elk kantoor en vergaderruimte is zitmeubilair onmisbaar. Naast ergonomische bureaustoelen verkopen wij ook comfortabele en topkwaliteit stoelen voor vergaderruimtes. Zo kunnen uw collega’s en klanten hard aan het werk terwijl ze op een goede kantoorstoel zitten.  

Het is belangrijk om tijdens een vergadering of overleg comfortabel te zitten en tegelijk een actieve houding te behouden. Zo kan alle aandacht en energie naar het gesprek en de werkzaamheden. Onze vergaderstoelen zijn van stevige materialen en zitten comfortabel. Door de juiste afstelling van de rugleuningen blijft u in een actieve houding zitten en krijgt u geen last van uw rug. Zo kunt u ook de langere vergadering goed bijwonen.

Stoelen voor ieder bedrijf

Onze stoelen zijn voor ieder bedrijf geschikt. We hebben diverse soorten stoelen voor vergaderruimtes, wachtkamers en kantines. Maar ook voor werkstoelen, loungestoelen en bureaustoelen kunt u bij ons terecht. Onze bureaustoelen zijn ergonomisch verantwoord waardoor u geen rugklachten krijgt en goed achter uw bureau zit.

Vergaderstoelen kopen

Om uw bedrijfsruimte compleet te maken met stoelen van hoge kwaliteit bent u bij de Winkel van Ahrend en Gispen aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod op onze website of kom bij ons langs in de winkel als u advies nodig heeft en meer informatie wilt over onze stoelen. U kunt de stoelen dan ook meteen uitproberen. 

Voor het aankopen van de stoelen zien we u ook graag in de winkel. De meeste stoelen zijn direct leverbaar vanuit onze voorraad. Zo kunt u direct uw nieuwe stoelen in uw bedrijfsruimte zetten.