De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Bureaustoelen

Een goede bureaustoel is onmisbaar voor een werkplek. Bij de Winkel van Ahrend en Gispen vindt u een ruim aanbod aan ergonomische bureaustoelen van hoge kwaliteit. Onze bureaustoelen zijn van topmerken en altijd voor een scherpe prijs.

Onze bureaustoelen zijn direct uit onze voorraad leverbaar. Zo kunt u direct aan het werk op uw nieuwe stoel en profiteren van het zitcomfort.

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Ergonomische bureaustoel

Wanneer u voor uw werk of opleiding veel achter een bureau moet werken en daardoor lange dagen op een bureaustoel zit is het van groot belang dat deze ergonomisch is. Zo bent u verzekerd van een goede zithouding tijdens het werk en voorkomt u lichamelijke klachten. Een prettige werkhouding zorgt immers voor een verhoging van uw productiviteit!

Onze ergonomische bureaustoelen zijn eenvoudig af te stellen. Bovendien hebben we een ruim aanbod waardoor er voor iedereen een geschikte stoel in huis hebben. Onze medewerkers helpen graag bij het vinden van de juiste bureaustoel en kunnen advies geven over de instelling van de hoogte, breedte en diepte van de stoel. Zo weet u zeker dat de stoel goed is afgesteld.

Bureaustoel afstellen naar uw werkhouding

Naast de aanschaf van een ergonomische bureaustoel van goede kwaliteit, is het belangrijk om deze vervolgens ook goed af te stellen naar uw ideale houding. Het is allereerst belangrijk dat u de hoogte van de stoel zo afstelt dat uw benen een hoek van iets meer dan 90 graden maken. Uw heupen moeten iets hoger dan uw knieën zitten. Zorg er vervolgens voor dat u de verstelbare armleuning op ellebooghoogte instelt. 

Om de zitdiepte in te stellen kunt u het best uw vuist tussen uw knieholte en de rand van het zitvlak van de stoel zetten. Zo worden de bloedvaten en zenuwen in uw knieholte niet afgekneld. Tot slot controleert u of de rugleuning goed is ingesteld. Daarbij moet de bolling in de rugleuning op of boven de broeksriem komen. 

Bureaustoel kopen

Op onze website vindt u het aanbod aan bureaustoelen. Indien u een of meer van de bureaustoelen wilt komen bezichtigen en uitproberen in de winkel kunt u eenvoudig via de mail reserveren, wij zorgen dat de stoelen klaar staan. Zo kunt u in de winkel ook testen of de stoel comfortabel en naar uw gewenste houding zit. Onze medewerkers geven hier graag advies over.

Voor de aankoop van een bureaustoel zien wij u ook graag in de winkel. Ook voor ergonomische bureaus en ander zitmeubilair zoals werkstoelen bent u bij ons aan het juiste adres! Zo maakt u uw werkplek compleet en kunt u ergonomisch aan het werk.