De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Diverse: bijzondere ergonomische zitmeubelen

Op zoek naar bijzondere (ergonomische) zitmeubelen voor uw kantoor- of bedrijfspand? Bij ons kunt u terecht voor nieuw kantoormeubilair voor de scherpste prijs. Wij staan voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en betaalbaarheid. De designmeubelen van Wilkhahn en Gispen zijn van topkwaliteit.

De design balans krukjes van Wilkhahn bewijzen dat design en ergonomie perfect samen kunnen gaan. Onze balans krukjes spelen mooi in op het feit dat het menselijk lichaam gemaakt is om te bewegen. Bovendien hebben ze altijd een karakteristiek en stijlvol ontwerp. 

Benieuwd naar onze producten en heeft u behoefte aan meer informatie? Onze specialisten zitten al jarenlang in het vak en met hun expertise adviseren zij u graag. Neem contact met ons op via onze website of kom langs in onze showroom.

Contact opnemen

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Innovatieve (Wilkhahn) zitmeubelen stimuleren de gezondheid 

Het duitse design meubelmerk Wilkhahn maakt duurzaam kantoormeubilair. Het bedrijf koos ongeveer 60 jaar geleden voor een compleet andere aanpak. Zo legden ze de focus op duurzame designs en doelstellingen, met innovatieve en milieubewuste ontwerpen als resultaat. 

Neem bijvoorbeeld de kleurrijke en vrolijke Wilkhahn Stand Up balans krukjes, die zijn voorzien van unieke eigenschappen die de gezondheid stimuleren. Wanneer u de Stand Up een zachte duw geeft, zal de kruk vanzelf terug zwaaien en weer rechtop komen te staan. Zo kunt u op deze stoel uw heupen bewegen en dat is goed voor de bloedsomloop. 

De Stitz 2 is meer een sta-hulp dan dat het echt een kruk genoemd kan worden. U krijgt hierbij het gevoel dat u zowel staat als zit. Dit resulteert in een actieve zithouding, verbetert de metabolisme en de aanspanning van de spieren, zonder dat u deze intensief hoeft te gebruiken. 

Groothandel zitmeubelen: De winkel van Ahrend en Gispen 

Heeft u interesse in een bepaald product? Op onze website ziet u de specificaties van de producten. Hier leest u gemakkelijk wat de afmetingen zijn, van welk materiaal het product is gemaakt en in welke uitvoering het specifieke product wordt geleverd. 

Wij hebben geschikt meubilair voor iedere ruimte binnen uw kantoor of thuiswerkplek. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse soorten zitmeubilair, zoals ergonomische bureaustoelen en werkstoelen. Bij ons vindt u uitsluitend nieuw meubilair van uitstekende kwaliteit, en dat voor scherpe prijzen! 

Wilt u graag dat wij u helpen bij het creëren van een gezonde werkomgeving? Kies een budget, maak een schets van de ruimte en neem uw ideeën mee, zodat we samen een selectie kunnen maken van de mooiste kantoor- en design meubelen. Volledig afgestemd op uw smaak en wensen. 

Wilt u de producten met eigen ogen bekijken? Kom langs in onze winkel. Onze medewerkers staan van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur voor u klaar. De showroom is makkelijk te bereiken, er is gratis parkeergelegenheid en bovendien is het uw bezoek meer dan waard!

Heeft u toch nog vragen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag met het inrichten van de werkplekken voor u en uw werknemers. U kunt ook altijd even een kijkje nemen in onze outlet.