De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Zitmeubilair voor uw werkplek of kantoor

Een ergonomische en kwalitatieve bureau- of werkstoel is belangrijk voor een gezonde werkhouding. Bij de Winkel van Ahrend en Gispen hebben we een uitgebreid assortiment aan zitmeubilair voor uw thuiswerkplek of kantoor, altijd voor een scherpe prijs en van topkwaliteit..  

De meeste zitmeubelen zijn direct leverbaar uit onze voorraad. Zo kunt u na aankoop direct aan het werk met uw nieuwe bureau- of werkstoel. Bekijk ons ruime assortiment aan zitmeubilair op de website of in de winkel. Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de perfecte stoel voor uw werkplek of kantoor.

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Ergonomische bureaustoelen voor uw werkplek

Een goede, kwalitatieve bureaustoel is essentieel voor uw werkplek, thuis of op kantoor. Zo bent u verzekerd van een goede werkhouding en voorkomt u nek- of rugklachten. Onze verstelbare bureaustoelen zijn makkelijk in stellen naar uw werkhouding. Per persoon verschillen de behoeftes voor een bureaustoel, daarom hebben wij een ruim assortiment aan bureaustoelen zodat er voor iedereen een geschikte stoel tussen zit. 

Design werkstoelen voor een goede houding

Naast onze collectie bureaustoelen heeft de Winkel van Ahrend en Gispen ook ruime keuze aan werkstoelen. Zo hebben we voor verschillende beroepen en werkomgevingen geschikte werkstoelen van hoge kwaliteit. Ook bij een werkstoel is het belangrijk dat deze van goede kwaliteit zijn en dat ze zorgen voor een rechte werkhouding. Zo kunnen uw werknemers of uzelf ergonomisch verantwoord aan het werk.

Vergaderstoelen met mooie designs

Ook voor vergaderruimtes heeft de Winkel van Ahrend en Gispen design stoelen van hoge kwaliteit. Tijdens een vergadering is het belangrijk dat uw werknemers of partners comfortabel en met een rechte houding aan de vergadertafel zitten. Dit bevordert niet alleen de focus tijdens de vergadering maar het voorkomt ook lichamelijke klachten. In onze collectie vindt u stoelen in verschillende stijlen, zo zijn er voor elke vergaderruimte geschikte stoelen.

Zitmeubelen kopen

Bij de Winkel van Ahrend en Gispen kunt u voor verschillende soorten zitmeubelen terecht. Voor zowel bureau- en werkstoelen als stoelen voor vergaderruimtes en wachtkamers. Zo kunt u uw gehele werkplek of kantoor voorzien van mooi zitmeubilair. 

U kunt onze zitmeubelen online in onze webshop bekijken. Onze medewerkers staan dan ook voor u klaar om advies te geven over bijvoorbeeld de meest geschikte bureaustoel of om eventuele vragen te beantwoorden. Daarbij leggen we uit waar u op moet letten bij het kopen van een bureaustoel en wat de specifieke eigenschappen van de stoelen zijn.