De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl
Gispen thuiswerkplek - TM zitsta

Gispen thuiswerkplek - TM zitsta

Zal jij de komende tijd ook veel moeten thuiswerken? Dan is het belangrijk om ook thuis een gezonde werkplek te creëren. Denk hierbij aan een ergonomische bureaustoel, een bureau dat in hoogte verstelbaar is en een beeldscherm dat op ooghoogte staat.

TM Zit/Sta is een ontwerp van Gispen Design Team waarmee je afwisselend kan werken: staand aan het bureaublad of zittend op een bureaustoel. De zit/sta werkplek gaat van 70 cm naar 127 cm in maar 18 seconden. Dit zorgt voor een snelle en vloeiende overgang van zittend naar staand werken. Individuele werkplek, ergonomisch verantwoord en voldoet aan de norm 2441.

 

Interesse? Neem contact op

Kleuren & Informatie

Het functionele design is doordacht, zodat het een gezonde werkhouding ondersteunt. Het frame, blad en onderstel zijn eenvoudig te monteren. Het bureau is verkrijgbaar in verschillende blad- en lakkleuren. Hiermee kunt u het bureau een persoonlijke tint geven.

Gispen
Gispen TM
Peter de Boer
T-Poot
Ja
Vanaf €899,- excl. btw
Interesse? Neem contact op

Gispen thuiswerkplek - TM zitsta: het ontwerp

Gispen thuiswerkplek - TM zitsta ontwerp

De maker van de Gispen thuiswerkplek - TM zitsta

de maker van Gispen thuiswerkplek - TM zitsta

Peter de Boer

Peter de Boer (1952) volgde de MTS en HTS werktuigbouw en Industrial Design aan de Rietveld Academie. Aan de Rietveld Academie is de keuze tussen edelsmeden en Industrial design niet gelijk gemaakt. Onder Jaarsveld, een van de eerste industrieel ontwerpers, komt echter de passie voor het vak van industrieel ontwerper naar boven. Na een stage bij Gispen, werkte hij na zijn afstuderen korte tijd als freelance ontwerper, om sinds 1980 als product designer in vast dienstverband bij Gispen te gaan werken.

Peter de Boer heeft voor Gispen een groot aantal producten ontworpen waaronder stoelen, tafelprogramma’s, werkpleklijnen, lampen en kasten . De Boer vindt het vooral interessant om het hele traject van de vraag van de klant, of van de afdeling marketing, het schetsen, de bouw van het prototype en de industriële productie te beheersen.