De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Salontafels

Salontafels maken elke zitruimte af. Naast dat salontafels een zeer praktische functie hebben, bepalen ze ook voor een groot deel de stijl binnen de woonkamer. Om verschillende stijlen uit te kunnen stralen, hebben we dan ook een ruim assortiment salontafels bij Van Ahrend en Gispen. Van rechthoekige salontafels tot ronde salontafels en van salontafels met glasplaat tot salontafels van prachtig eiken. 

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Salontafels van hout

Als u op zoek bent naar een houten salontafel dan bent u bij Van Ahrend en Gispen aan het juiste adres. Een salontafel van hout is ontzettend praktisch, maar ook een echte eyecatcher. Een salontafel van hout straalt warmte uit en draagt daardoor bij aan een huiselijke sfeer. Tegelijkertijd is een salontafel van hout ook perfect te combineren binnen een stoer, industrieel interieur. 

Het hout in de salontafel heeft een uniek karakter en dat brengt elke salontafel van hout op z’n eigen manier tot leven. Dat is wat hout doet. De houten salontafels van de Winkel van Ahrend en Gispen zijn van eiken hout. Sterk, hard hout van hoge kwaliteit.. Het hout wordt prachtig afgewerkt, maar u kunt zelf kiezen welke afwerking. Wit geolied, zwart gebeitst of wit soft max. Het kan allemaal. Een ding is in ieder geval zeker. Gaat u voor een salontafel van hout, dan gaat u voor een salontafel met karakter! 

 

Salontafels van glas

De salontafels met een blad van glas zijn niet meer weg te denken. De glazen salontafels zorgen voor een minimalistische, Scandinavische sfeer. Klassiek, tijdloos, maar met een modern randje. Een glazen salontafel is eenvoudig te combineren omdat deze een minimalistische uitstraling heeft. Zowel binnen een modern als stoer interieur staat de salontafel dus helemaal op z’n plek. 

Wat tevens ontzettend fijn is aan een salontafel van glas is dat deze optisch meer ruimte creëert binnen uw interieur. Bij Van Ahrend en van Gispen vindt u zowel ronde salontafels van glas als vierkant met afgeronde hoeken. Niet vierkant en niet rond, waardoor de salontafel net dat unieke randje heeft. Double the fun is toch wel de glazen salontafel met dubbel blad. Een lust voor het oog en ontzettend praktisch doordat de salontafel twee bladen heeft en je dus meer ruimte hebt. Zonder dat de salontafel meer ruimte inneemt. 

 

Tafels combineren

De andere tafels binnen ons assortiment zijn de perfecte match met de salontafels. U kunt daardoor een rustige stijl creëren binnenshuis door tafels in dezelfde stijl met elkaar te combineren. Door de moderne en minimalistische stijl zijn de salontafels ook eenvoudig te combineren met onze banken en fauteuils. Met de meubelen van de Winkel van Ahrend en Gispen krijgt u gegarandeerd een prachtig interieur.

 

Salontafel kopen

Bij de Winkel van Ahrend en Gispen vindt u een ruim assortiment salontafels van hoogwaardige kwaliteit. Bent u geïnteresseerd in onze salontafels? Dan kunt u gerust langskomen in een van onze winkels om te salontafels te bezichtigen en de kwaliteit in het echt te ervaren. Uiteraard staan wij dan voor u klaar om u te voorzien van gepast advies en u op de hoogte te brengen van alle specificaties. Voor de aankoop van de salontafels zien we u ook graag in onze winkel.