De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Di - Za / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispenoutlet.nl

Tafel kopen

Wilt u goedkoop een Design tafel kopen voor uw huis inrichting, werkplek thuis of op kantoor? Dan moet u bij de Winkel van Ahrend en Gispen zijn. Wij verkopen verschillende design tafels van onder andere het topmerk Gispen. Dit doen wij tegen zeer voordelige prijzen. De meeste tafels zijn direct uit voorraad leverbaar, dus u kunt uw tafel na aankoop meteen gebruiken.

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Goedkoop een Design tafel kopen

U kunt bij ons heel goedkoop een nieuw Design tafel of showroommodel kopen. Onze prijzen zijn standaard al tot 60% lager dan de normale verkoopprijzen van tafels. Daarnaast werken we veelal ook nog met vraagprijzen. Dit betekent dat u ook nog eens mag onderhandelen over de prijs van bepaalde tafels.

Persoonlijk advies bij kopen van een tafel

Wij hebben verschillende tafels van onder andere het topmerk Gispen waaruit u kunt kiezen. Kom daarom langs bij ons in de winkel, Wij leggen dan uit waar u op moet letten als u een tafel gaat kopen. Wij vertellen wat de specifieke eigenschappen zijn van de tafels, Zo kunt u een goede keuze maken voor de inrichting uw woon of werkplek.

Tafel kopen bij ons in de winkel

U kunt de tafels online bekijken en per mail reserveren voor bezichtiging. Mogelijk kunnen we zo al een prijs afspreken voor uw tafel. Voor een tafel aankopen zien wij u graag bij ons in de winkel.