De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Bijzettafels

Met een bijzettafel maakt u de inrichting van uw woon of werkruimte helemaal af. Handig om spullen zoals uw koffiemok, boeken of andere kleine accessoires neer te zetten. Bij de Winkel van Ahrend en Gispen hebben we een uitgebreid assortiment aan bijzettafels in verschillende kleuren, designs en stijlen. Zo zit er voor ieder interieur wel een mooie, geschikte bijzettafel tussen. Bekijk ons aanbod online of in de winkel.

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Design bijzettafels

In ons ruime assortiment vindt u design bijzettafels van hoogwaardige kwaliteit die in elk interieur passen. Door de moderne designs zijn passen de bijzettafels ook bij onze andere kantoormeubelen. Combineer bijvoorbeeld een glazen bijzettafel met een glazen salontafel en een Gispen bank voor een luxe inrichting. Veel van onze salontafels en bijzettafels zijn bovendien in dezelfde stijlen verkrijgbaar. Zo kunt u een mooi geheel creëren in uw woon- of werkruimte.

Bijzettafel rond of vierkant

In onze collectie bijzettafels vindt u verschillende soorten en maten tafels. Zo hebben wij ronde bijzettafels die een ruimtelijke sfeer geven. Voor een industriële en moderne uitstraling zijn onze vierkante bijzettafels zeer geschikt. Als u meer opbergruimte wilt op uw bijzettafel hebben wij ook bijzettafel sets of tafels met meerdere planken. Zo kunt u bijvoorbeeld ook nog leuke accessoires displayen op uw tafel.

Daarnaast is er ook keuze tussen de verschillende materialen en kleuren van onze tafels. Ga voor een zwarte ronde bijzettafel voor een stoer en industrieel interieur of voor een houten bijzettafel als u een warme, huiselijke sfeer wilt. Onze bijzettafels van glas met een metalen frame hebben juist een tijdloos en luxe karakter dat in elke ruimte past. 

Bijzettafel kopen

Ons aanbod aan bijzettafels vindt u op onze website maar wij verwelkomen u ook graag in onze winkel om de tafels te komen bekijken. Dan krijgt u een beter idee van de uitstraling en kwaliteit. Onze medewerkers kunnen dan ook al uw vragen beantwoorden en meer vertellen over de specificaties van de tafels. 

Wanneer u een moderne bijzettafel heeft uitgekozen en deze wilt kopen zien we u ook graag in onze winkel. Veel van onze bijzettafels hebben wij direct op voorraad. Zo kunt u direct uw nieuwe bijzettafel in uw werk- of woonruimte neerzetten.