De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Di - Za / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispenoutlet.nl

Bijzettafel kopen

Wilt u goedkoop een Design bijzettafel kopen voor uw huis inrichting, werkplek thuis of op kantoor? Dan moet u bij de Winkel van Ahrend en Gispen zijn. Wij verkopen verschillende design tafels van onder andere het topmerk Gispen. Dit doen wij tegen zeer voordelige prijzen. De meeste tafels zijn direct uit voorraad leverbaar, dus u kunt uw bijzettafel na aankoop meteen gebruiken.

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Goedkoop een Design bijzettafel kopen

U kunt bij ons heel goedkoop een nieuw Design tafel of showroommodel kopen. Onze prijzen zijn standaard al tot 60% lager dan de normale verkoopprijzen van tafels. Daarnaast werken we veelal ook nog met vraagprijzen. 

Persoonlijk advies bij kopen van een bijzettafel

Wij hebben verschillende tafels van onder andere het topmerk Gispen waaruit u kunt kiezen. Kom daarom langs bij ons in de winkel, Wij leggen dan uit waar u op moet letten als u een tafel gaat kopen. Wij vertellen wat de specifieke eigenschappen zijn van de tafels, Zo kunt u een goede keuze maken voor de inrichting uw woon of werkplek.

Bijzettafel kopen bij ons in de winkel

U kunt de tafels online bekijken en per mail reserveren voor bezichtiging. Mogelijk kunnen we zo al een prijs afspreken voor uw bijzettafel. Voor een tafel aankopen zien wij u graag bij ons in de winkel.