De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Design tafel

Een design tafel is het middelpunt van de inrichting van uw werkplek of kantoor. Tafels vormen de centrale basis en zijn uiteraard ook nog eens ontzettend handig. Een design tafel geeft ook nog eens net dat beetje extra want deze is niet alleen praktisch, maar is ook een prachtige en stijlvolle toevoeging aan uw interieur. 

Bij de Winkel van Ahrend en Gispen bent u aan het goede adres voor een design tafel voor een scherpe prijs. Zo bieden wij onze tafels standaard al tot 60% lager aan in vergelijking met de normale verkoopprijzen van tafels. Daarnaast werken we ook met vraagprijzen en is onderhandeling over de prijs dan ook weleens mogelijk. 

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Tafels van de Winkel van Ahrend en Gispen

Bij de Winkel van Ahrend en Gispen vindt u design tafels van hoogwaardige kwaliteit. Tafels die er prachtig uitzien, maar ook nog eens tegen een stootje kunnen. Stevige eyecatchers; dat zijn onze design tafels met recht te noemen. We hebben een brede collectie tafels, dus neem gerust een kijkje. Komt u er niet uit? We helpen u ook graag bij het uitzoeken van uw perfecte design tafel in onze showroom en voorzien u hierbij van advies.

Design tafel stijlen

Design tafels zijn er in veel verschillende stijlen. Zo geeft een design tafel van hout een prachtige natuurlijke uitstraling binnen uw interieur. De bruintinten in combinatie met de levendigheid van het hout geven uw interieur warmte. Liever wat meer de moderne kant op? Dan biedt een witte design tafel de uitkomst. Een witte tafel geeft namelijk een minimalistische en moderne uitstraling aan uw werk- of woonruimte.

Hoe het materiaal van een tafel voor een bepaalde stijl in uw interieur kan zorgen, zo kan de vorm van een tafel dit ook. Een ronde tafel brengt een stukje gezelligheid met zich mee omdat iedereen overal kan aanschuiven. Deze huiselijke sfeer wordt gecombineerd met een stukje elegantie die de ronde vorm met zich mee brengt. Een rechthoekige tafel daarentegen heeft een strakkere uitstraling en is goed te combineren binnen een stoerder interieur. Bovendien passen onze rechthoekige tafels perfect in de vergaderruimte.

Tafel kopen bij ons in de winkel

Een design tafel trekt vaak binnen een ruimte de aandacht naar zich toe. Het is daarom ook belangrijk dat u de juiste tafel koopt. Wij verwelkomen u graag bij ons in de winkel om de tafels te bekijken. Onze medewerkers geven u dan graag advies en informeren u over de specificaties van de tafels. 

Het is niet alleen gemakkelijk om een design tafel bij de Winkel van Ahrend en Gispen te kopen, maar ook nog eens onwijs leuk. U kunt uw tafel namelijk customizen. Zo kunt u zelf de bladkleur en de kleur van het frame bepalen. Deze hoeven niet dezelfde kleur te zijn. 

Voor het aankopen van de tafel zien we u graag in onze winkel.