De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Over Ons

Alle medewerkers van de Winkel van Ahrend en Gispen zijn opgeleid en hebben ervaring om advies te geven in dat waar u naar op zoek bent.

Op de site van de Winkel van Ahrend en Gispen staan veel aanbiedingen en advertenties, wellicht heeft u deze al bekeken. Wij adviseren u om naar de showroom in Delft te komen om onze meubels te bekijken. Onze medewerkers staan van 10.00 tot 17.00 voor u klaar. De showroom is gemakkelijk bereikbaar, er is een gratis parkeergelegenheid en bovendien is het uw bezoek meer dan waard!

Kies van te voren een budget, neem uw idee├źn mee en schetsen van de woon- of werkruimte. Samen met u maken wij een selectie van de mooiste kantoor- en designmeubelen zodat uw droom werkplek of woonomgeving werkelijkheid wordt.

De Winkel van Ahrend en Gispen is een uniek concept! Alle kantoor- en designmeubelen zijn gericht op de perfecte werk- en woonomgeving. Dus bent u op zoek naar origineel, innovatief, betrouwbaar en/of duurzaam meubilair? Kom dan langs bij de Winkel van Ahrend en Gispen aan de Schieweg 87 te Delft.

Ron de Bue
Ron de Bue
Manager de Winkel van Ahrend en Gispen / Greenlife

40 Jaar ervaring

Frans Zondag
Frans Zondag
Verkoper

35 Jaar ervaring

Ronald Zwaak
Ronald Zwaak
Verkoper

25 Jaar ervaring

Peter Peters
Peter Peters
Projectleider Greenlife

40 Jaar ervaring

Ron van Oijen
Ron van Oijen
Magazijn medewerker

15 Jaar ervaring

Negash Mohammed Omar
Negash Mohammed
Verkoper

6 Jaar ervaring