De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Accessoires

Met de accessoires van de Winkel van Ahrend en Gispen maakt u de inrichting van uw werkruimte helemaal af. Onze accessoires zijn een mooie aanvulling op uw werkplek, zowel ter decoratie als ruimtebesparend. In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld ergonomische en elektra accessoires die ervoor zorgen dat uw werkplek nog prettiger en efficiĆ«nter wordt. Bekijk ons aanbod hieronder en vind de perfecte accessoires voor uw werkplek.

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Ergonomische accessoires

Een ergonomische werkplek is vandaag de dag niet meer weg te denken. Om rug- en nekklachten te voorkomen hebben we bij de Winkel van Ahrend en Gispen niet alleen ergonomische bureaus en bureaustoelen, maar ook accessoires die u ondersteunen bij een betere werkhouding. 

Zo hebben we bijvoorbeeld monitorarmen voor uw computerscherm. Hiermee kunt u uw monitor op de juiste hoogte instellen zodat u geen last van uw nek krijgt. Daarnaast kunt u uw scherm draaien en bewegen, wat handig kan zijn tijdens het samenwerken. Heeft u een extra breed of juist meerdere schermen? Ook daar hebben wij ergonomische monitorarmen voor.

Elektra accessoires

U kent het vast wel, overal snoeren op uw werkplek die in de knoop gaan of simpelweg een rommelige uitstraling geven. Met onze elektra accessoires voorkomt u dit probleem. Wij hebben diverse stekkerdozen en opbouwunits waarmee u netjes al uw apparaten kunt aansluiten. Zo zijn al uw snoeren en draden netjes op orde. 

Diverse accessoires kopen

Bij de Winkel van Ahrend en Gispen verkopen we diverse accessoires voor uw werkplek of kantoor. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en tevens voor een scherpe prijs. Kom voor persoonlijk advies bij ons langs in de winkel. Daar kunt u de accessoires met eigen ogen bekijken en onze medewerkers kunnen u verdere informatie geven. Voor het aankopen van onze accessoires zien we u ook graag in de winkel. Wij hebben veel van onze items direct op voorraad zodat u ze gelijk in uw werkplek kan installeren.