De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Kantoormeubelen

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

In de Winkel van Ahrend en Gispen vindt u prachtige kantoormeubelen van topkwaliteit waarmee u uw kantoor of werkruimte volledig mee kan inrichten. Wij bieden diverse ergonomische bureaustoelen, zit/sta bureaus, kantoorkasten en accessoires die uw kantoorinrichting compleet maken. 

In onze webshop vindt u ons uitgebreide assortiment en wij verwelkomen u graag in onze showroom om de meubelen te bezichtigen. Onze medewerkers staan dan ook voor u klaar om persoonlijk advies te geven bij het aankopen van uw nieuwe kantoormeubilair.

Kantoorinrichting van hoge kwaliteit

Wanneer u nieuwe kantoormeubelen wilt kopen is het belangrijk dat deze van goede kwaliteit zijn en de productiviteit en werksfeer op het kantoor stimuleren. Ook voor een thuiswerkplek is het prettig om goede meubelen aan te schaffen en daarmee de ruimte op een praktische manier in te richten. 

In ons assortiment vindt u alle producten en meubelen die u nodig heeft voor uw kantoor. Van bureaus en tafels tot zitmeubilair en opbergsystemen. Deze zijn uiteraard van hoge kwaliteit en voor een scherpe prijs. Zo hebben u en uw medewerkers lang plezier van de meubelen.

Ergonomische bureaus en bureaustoelen

De juiste werkhouding gedurende de werkdag is van groot belang. Daarbij speelt een goede bureau en bureaustoel een grote rol. Onze bureaus en stoelen zijn ergonomisch en van hoge kwaliteit waarmee u of uw werknemers een comfortabele en actieve werkhouding kan aanhouden. 

Daarnaast is de juiste instelling van de meubels ook erg belangrijk. De bureaus en bureaustoelen in onze collectie zijn gemakkelijk in te stellen naar uw juiste werkhouding. Onze werknemers kunnen hier in de winkel nog verder advies over geven en u helpen bij de juiste instelling.

Kantoorkasten en accessoires

Een opgeruimd kantoor is zeer belangrijk voor de productiviteit tijdens het werk. Niemand wil natuurlijk in een rommelige ruimte werken. In onze webwinkel vindt u verschillende kantoorkasten en opbergsystemen waarmee u al uw papierwerk en kantoor spullen netjes kunt opruimen. 

Met onze accessoires kunt u de finishing touch geven aan uw kantoor of werkruimte. Met bijvoorbeeld een ergonomische monitorarm maakt u het werken nog prettiger en met onze elektra accessoires kunt u alle apparatuur netjes aansluiten.

Kantoormeubelen kopen

De Winkel van Ahrend en Gispen helpt u graag bij het inrichten van uw kantoor. Bent u geïnteresseerd in onze kantoormeubelen? Kom gerust langs in een van onze winkels om de meubelen in het echt te zien. Zo kunt u de kwaliteit zelf ervaren en kunnen we meer vertellen over de specificaties. Daarnaast geven we graag advies over het kiezen van de juiste meubels voor uw kantoor of werkplek. Voor de aankoop van kantoormeubelen zien we u ook graag in onze winkel.