De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Outlet kantoormeubelen

Bij de Winkel van Ahrend en Gispen vindt u topkwaliteit meubilair voor een scherpe prijs. In onze outlet verkopen wij dezelfde meubelen van hoogwaardige kwaliteit maar dan voor een nog betere prijs. De kantoormeubelen in onze outlet zijn vaak items uit oude collecties die ook nog een mooie plek in een kantoor, werkplek of woonruimte verdienen. Het zijn dus geen oude, tweedehands items van mindere kwaliteit. Bij ons krijgt u altijd mooie, nieuwe meubelen voor een goede prijs. Bekijk onze diverse outlet kantoormeubelen op onze site of in de winkel.

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Outlet meubelen voor de werkplek

Ons meubilair uit de outlet maakt uw werkplek of kantoor compleet. We hebben diverse bureaus, bureaustoelen vergadertafels en opbergsystemen waarmee u uw werkruimte geheel kunt inrichten. Onze bureautafels en bureaustoelen zijn bovendien ergonomisch verantwoord. Zo behoudt u de hele werkdag een ergonomische werkhouding waarmee u fysieke klachten voorkomt. 

Met de tafels en stoelen uit onze outlet kunt u ook uw vergaderruimte mooi inrichten. Deze meubelen zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor iedereen tijdens de vergadering comfortabel zit en gefocust aan het werk kan. 

Voor een opgeruimde werkplek bent u bij de Winkel van Ahrend en Gispen ook zeker aan het juiste adres. In onze outlet vindt u ook diverse kantoorkasten en opbergsystemen waarmee u al uw documenten, papieren en overige spullen netjes kunt opbergen. 

Outlet meubelen van hoge kwaliteit

Of u nu meubelen voor uw kantoor of uw thuiswerkplek zoekt, bij de Winkel van Ahrend en Gispen hebben we voor elke ruimte geschikt meubilair. Bovendien zijn onze items van hoogwaardige kwaliteit en prachtige designs. De outlet meubelen hebben een minimalistische uitstraling en zijn daardoor goed te combineren binnen verschillende interieurstijlen. In klassieke, moderne, stoere en industriĆ«le interieurs staan onze meubelen erg goed. 

U kunt de meubelen combineren met uw eigen meubilair of een mooi geheel aankopen met onze collectie kantoormeubelen. Een ding is zeker: u krijgt topkwaliteit zodat u nog jarenlang van uw meubilair gebruik kan maken.

Ook van onze eigen Gispen Classics collectie hebben we prachtige meubelen in de outlet staan. Deze lijn staat voor topkwaliteit en luxe designs. Goed te combineren met onze andere kantoormeubelen en andere Classics.

Outlet meubilair kopen

Heeft u een mooi meubelstuk gezien? Kom bij ons langs in de winkel om deze nog eens in het echt te bekijken. Onze medewerkers kunnen u dan ook meer vertellen over de specificaties, advies geven en uw vragen beantwoorden. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte meubels voor uw werkplek. Bovendien hebben we de meubelen uit de outlet direct op voorraad. Zo kunt u direct uw nieuwe kantoormeubilair in uw werkplek neerzetten en aan de slag gaan.