De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Kantoorkasten

Kantoorkasten zijn onmisbaar binnen elk kantoor. Het is niet voor niets zo’n bekende zin: opgeruimd staat netjes. In een nette omgeving stijgt de productiviteit, neemt de rust toe en vormt structuur de boventoon van de dag. Naast een fijne werksfeer wil het oog uiteraard ook wat. Onze kantoorkasten hebben dan ook prachtige designs. Een waar pronkstuk in een minimalistisch jasje en daarom goed te combineren met uw andere kantoormeubelen en favoriete accessoires. De kantoorkasten van de Winkel van Ahrend en Gispen slaan dan ook twee vliegen in klap: praktisch en prachtig.

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Stijl kantoorkast

Kantoorkasten zijn er in veel verschillende stijlen. Afhankelijk van uw smaak en inrichting van uw kantoor of werkplek vindt u bij de Winkel van Ahrend en Gispen altijd iets wat bij u past. De eerste keuze ligt in het maken van een gesloten of open kantoorkast. Een open kantoorkast, ook wel de vitrinekast genoemd, is naast praktisch ook dé manier om uw favoriete accessoires te laten zien. 

Een gesloten kast zorgt er daarentegen voor dat uw spullen strak opgeruimd zijn. De Gispen SDK kantoorkast, is zo’n kast. Daarnaast opent deze kantoorkast ook nog eens geruisloos en zorgt derhalve voor minimale verstoring tijdens het gebruik. Uiterst praktisch in een kantoorruimte. 

 

Indeling kantoorkast

Bij een kantoorkast is het belangrijk dat deze praktisch ingedeeld kan worden. Het is natuurlijk de bedoeling dat u er veel in kwijt kunt. Er zijn verschillende indelingen mogelijk in onze kantoorkasten. Dit wordt gedaan door middel van legborden. Deze legborden hebben ontzettend veel draagkracht. Perfect als u ordners in de kast kwijt wilt.

 

Kantoorkast trends

Net als in elk interieur is de kantoorruimte ook onderhevig aan verschillende trends. Met een kantoorkast van de Winkel van Ahrend en Gispen weet u dat u altijd goed zit. De kantoorkasten zijn tijdloos met een minimalistische uitstraling. De kantoorkasten passen daardoor perfect binnen elke trend en interieurstijl. De design uitstraling van onze kantoorkasten zorgen er tegelijkertijd voor dat een saaie grijze werkruimte verleden tijd is. 

 

Advies kantoorkast kopen

Heeft u hulp en inspiratie nodig bij het uitkiezen van de perfecte kantoorkast(en)? Onze medewerkers helpen u hier graag bij. U bent van harte welkom in onze showroom om rond te kijken.We geven u dan graag advies over welke kantoorkast het best binnen uw werkruimte past. Ook kunnen we uw vragen beantwoorden en u meer vertellen over de specifieke eigenschappen van de kasten.

Voor de aankoop van een kantoorkast zien we u ook graag in de winkel. Veel van onze kasten zijn direct leverbaar uit onze voorraad. Zo kunt u direct uw nieuwe kantoorkast inrichten.