De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Verlichting

Verlichting op het kantoor zorgt niet alleen voor sfeer maar het is ook belangrijk om goed licht te hebben tijdens het werk. Te felle of zwakke lampen zijn namelijk niet prettig voor de werkomgeving. Een goede balans tussen warmte en sterkte van het licht is noodzakelijk. 

Bij De Winkel van Ahrend en Gispen vindt u verschillende lampen voor op kantoor of de thuiswerkplek. Deze geven sfeer, goed licht en zijn van hoge kwaliteit. Met onze verlichting maakt u uw werkplek compleet.

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Kantoorverlichting

U vindt in onze collectie kantoorverlichting verschillende soorten lampen. Bijvoorbeeld moderne tafellampen of sfeervolle hanglampen die passen in elke ruimte. Met onze lampen wordt elk kantoor mooi verlicht en door de designs geven ze een extra touch aan het interieur. 

Onze tafel- en vloerlampen staan geweldig in de werkruimtes, op of naast het bureau. Doordat ze niet te fel maar wel genoeg licht geven kunt u prettig blijven werken. Te fel of te zwak licht kan namelijk pijn doen aan uw ogen of hoofdpijn geven.

Ook onze hanglampen staan mooi in werkruimtes maar ook zeker in een vergaderzaal boven een lange tafel. Ze kunnen als eyecatcher in de ruimte stralen en geven bovendien warm wit licht voor een prettige sfeer.

Lampen kopen voor op uw kantoor

Het vinden van de juiste verlichting voor een werkruimte kan soms lastig zijn. De Winkel van Ahrend en Gispen helpt u hier graag bij. In onze webshop vindt u goede verlichting met bovendien een lange levensduur. Zo krijgt u naast een sfeervolle, mooie lamp ook nog eens goede kwaliteit. Uiteraard voor een scherpe prijs.

U kunt onze lampen rustig in de webshop bekijken maar we nodigen u graag uit in onze winkel om ze in het echt te bezichtigen. Zo krijgt u een goede indruk van de lamp en kunnen wij advies en informatie geven over de specificaties. Ook voor het een aankopen van onze verlichting zien we u graag in de winkel.