De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Gispen Classic tafels

Elke werk- en woonruimte heeft een tafel van hoogwaardige kwaliteit nodig. Zeker op kantoor of in een vergaderruimte is dit een belangrijk meubelstuk. Naast een goede kwaliteit, is het natuurlijk belangrijk dat de tafel er mooi uitziet. De tafels uit onze Gispen Classics collectie hebben een modern design die in elk interieur passen. Bekijk ons aanbod aan design tafels hieronder of kom langs in onze winkel.

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Design tafels voor kantoor

Naast onze tafels uit de normale collectie hebben we ook prachtige design tafels van het topmerk Gispen Classics. Deze lijn is ontworpen door Gispen en bevat meubelstukken van goede kwaliteit en met een mooi design. Zo ook onze design tafels van Gispen. Deze tafels staan prachtig in elk kantoor en werkruimte. Zeker in combinatie met de Classic stoelen

Voor een ergonomische werkhouding aan uw nieuwe tafel hebben wij ook verstelbare bureaustoelen die ergonomisch verantwoord zijn. Deze sluiten mooi aan op onze tafels. De juiste werkhouding is erg belangrijk en met de meubels van de Gispen Collectie kunt u deze behouden.

Door het moderne design passen de tafels binnen veel interieurstijlen. Van stoer en industrieel, tot klassiek en minimalistisch. Zo kunt u de tafel in elke ruimte goed combineren. Ook met meubels en accessoires uit onze andere collecties. Of u nu zoekt naar een vergadertafel of een werktafel, in onze collectie design tafels hebben we een geschikte tafel voor u.

Gispen tafel kopen

Bent u op zoek naar een nieuwe tafel voor uw werkplek, kantoor of woonruimte? Bij de Winkel van Ahrend en Gispen hebben we een mooi aanbod aan tafels. Bij ons bent u bovendien verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een scherpe prijs. Zo kunt u jaren gebruik maken van uw tafel. 

Weet u niet welke tafel het meest geschikt is voor u? Onze medewerkers geven u graag advies en kunnen al uw vragen over de Classic tafels beantwoorden. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken voor uw nieuwe tafel. 

Voor het aankopen van een Gispen tafel uit de Classic collectie zien we u graag in de winkel. Veel van de tafels hebben we direct op voorraad. Zo kunt u uw nieuwe tafel al gelijk meenemen en neerzetten in uw werk of woonruimte.