De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Gispen Classic salontafels

Een salontafel is een onmisbaar meubelstuk in een woonruimte. Maar ook in een wachtkamer van een bedrijf of kantoor staat een salontafel prachtig. De design salontafels uit de Classics collectie van de Winkel van Ahrend en Gispen zijn prachtige designer items die elke ruimte afmaken. Bekijk ons uitgebreide assortiment salontafels op onze website of kom langs in de winkel.

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Gispen salontafels

De Gispen salontafels komen uit de Classics collectie. Deze zijn ontworpen door Gispen en staan bekend om de moderne en klassieke stijl. De meubelen uit deze lijn worden gekenmerkt door de ijzeren frames en mooie bekleding en materialen. In de collectie design salontafels vindt u dan ook verschillende tafels terug. Rond, vierkant, van glas, van hout en met een dubbel blad. 

Doordat de salontafels uit de Classics collectie komen, passen de andere meubelen er uitstekend bij. Combineer een salontafel met een mooie bank, fauteuil en bijzettafel. Zo creëert u eenvoudig een samenhangend interieur met een luxe design.

Salontafel rond of vierkant

Bij het kiezen van een salontafel is het van belang om rekening te houden met de ruimte waar deze komt te staan. Heeft u een kleinere woonkamer? Dan is wellicht een mooie ronde salontafel geschikt. Door de ronde vormen neemt de tafel optisch minder ruimte in beslag. Heeft u wat meer ruimte? Kies dan een van de vierkante salontafels uit de collectie.

Naast de keuze uit de verschillende vormen van de salontafels kunt u ook nog kiezen tussen verschillende materialen en kleuren. Een echte klassieke Gispen salontafel is de glazen salontafel met metalen onderstel. Deze moderne salontafel staat prachtig bij elke interieurstijl. 

Voor extra opbergruimte hebben we deze salontafel ook met een dubbel tafelblad. Zo kunt u bijvoorbeeld boeken en kranten op de onderste plank leggen en de bovenste plank leuk aankleden of juist wat leger houden voor een minimalistische look. 

Design salontafel kopen

Wanneer u een salontafel wilt aankopen zien we u graag in onze winkel. Daar hebben we de tafels ook op display in de showroom en kunt u ze met eigen ogen bekijken. Onze medewerkers geven u graag ook advies over de tafels en kunnen u meer vertellen over de specificaties. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

Welke design salontafel u ook kiest, bij de Winkel van Ahrend en Gispen hebben we ze direct op voorraad. Zo kunt u ze na aankoop direct meenemen en in uw woon- of werkruimte zetten.