De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Gispen Classics kapstokken

Bij de Winkel van Ahrend en Gispen hebben we in onze Classic collectie ook topkwaliteit kapstokken, paraplubakken en spiegels. De Classic collectie is een moderne, luxe en tijdloze lijn met items die in elke ruimte goed staan. Of u nu een stoer, industrieel of klassiek interieur heeft, de Classics zijn een mooie toevoeging.

 

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Kapstokken voor ieder interieur

In onze collectie Classic kapstokken hebben we diverse kapstokken voor iedere ruimte. Kies voor een wandkapstok wanneer u een middelgrote of kleine werk- of woonruimte heeft. Deze hebben we in verschillende groottes. Zo kunt u kiezen uit verschillende kapstokken, afhankelijk van het aantal jassen dat u wilt ophangen of het aantal werknemers op het kantoor werken.

Heeft u wat meer ruimte? Dan is een staande kapstok wellicht een mooi item. Dit staat luxe en ruimtelijk in uw kantoor of hal bijvoorbeeld. Ook is de staande kapstok geschikt voor langere jassen en het opbergen van paraplu’s.

De Gispen Classics collectie is door W.H. Gispen zelf ontworpen. Het is een lijn van hoogwaardige kwaliteit met een luxe uitstraling. Bovendien zijn ze eenvoudig te combineren met de andere meubels uit de Gispen Classics collectie. Zo creëert u een prachtig, samenhangend interieur voor uw werkplek of woonruimte. 

Classics kapstok kopen

De Classics kapstokken koopt u bij ons voor een scherpe prijs. Zo krijgt u topkwaliteit voor een goed bedrag. Voor het aankopen van een Classic kapstok zien we u graag in onze winkel. Veel van de kapstokken en accessoires hebben we direct op voorraad, zo kunt u direct uw nieuwe item meenemen en in uw kantoor, werk- of woonplek neerzetten.