De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Di - Za / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispenoutlet.nl

Gispen kapstok, de classics voor een betaalbare prijs

Wilt u goedkoop een Classic kapstok, paraplubak of spiegel kopen voor uw wooninrichting, werkplek thuis of op kantoor? Dan moet u bij de Winkel van Ahrend en Gispen zijn. Wij verkopen verschillende design classics van onder andere het topmerk Gispen. Dit doen wij tegen zeer voordelige prijzen. De meeste stoelen zijn direct uit voorraad leverbaar, dus u kunt uw meubilair na aankoop meteen gebruiken. Geen lange levertijden maar direct uw nieuwe aankoop geleverd!

 

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Gispen classics kapstok

De Gispen kapstok is een kapstok met een knipoog naar de jaren 30 tot 60. De kapstok beschikt over haken, een handig hoedenrek en genoeg ruimte om jassen op te bergen. Uiteraard heeft deze kapstok een nieuw design van deze tijd en een moderne touch, deze ziet u terug in de afwerking. U kunt deze kapstok ook herkennen als een wandkapstok van Dutch Originals, hier wordt hij ook wel de 1013 wandkapstok van Dutch Originals genoemd.

Persoonlijk advies bij kopen van een Gispen classics 1013 wandkapstok

Kom voor persoonlijk advies langs bij ons in de winkel, wij leggen dan uit waar u op moet letten en brengen u op de hoogte van specifieke eigenschappen. Zo kunt u een goede keuze maken voor de inrichting van uw woon of werkplek.

Wilt u een klassiek traditioneel design van het merk Gispen, dan nodigen wij u graag uit om deze classics te komen bezichtigen in onze showroom. Uiteraard kunt u de classics eerst online bekijken en per mail reserveren. Wij nodigen u dan graag uit om de classics en andere items te komen bezichtigen bij ons in de winkel.