De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Gispen Classic hockers

Bij de Winkel van Ahrend en Gispen hebben we diverse meubelen en accessoires om uw kantoor of woonruimte prachtig mee in te richten. In onze Gispen Classics lijn hebben we hoge kwaliteit meubelen die luxe uitstralen. Een meubelstuk die uw werk- of woonruimte helemaal afmaakt is de hocker. Deze voetenbank is een stijlvolle toevoeging bij uw bank of fauteuil. Bekijk onze collectie hockers hieronder of kom langs in onze winkel.

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Hockers en voetenbanken

Een hocker is naast een stijlvol item ook een multifunctioneel meubelstuk. Hij wordt vaak gebruikt als voetenbank of als bijzettafeltje waar u leuke accessoires of tijdschriften op kunt leggen. Daarnaast is een hocker een extra zitplaats. Wanneer u bijvoorbeeld een kleine woonruimte heeft kunt u alsnog veel gasten ontvangen met een hocker. 

Leren hocker

In onze collectie vindt u verschillende soorten hockers. De Gispen hockers zijn gemaakt van zacht leer en passen daardoor binnen een modern en stoer interieur. Maar ook in een minimalistisch of klassiek interieur staan ze prachtig. Het minimalistische design zorgt ervoor dat de hockers in veel interieurstijlen past.

Doordat onze hockers uit de Gispen Classic collectie komen, zijn ze goed te combineren met de andere meubels uit deze lijn. Richt uw werk- of woonruimte in met de hocker, een Gispen bank, fauteuil en een mooie bijzettafel. Alle Classics zijn in dezelfde moderne stijl verkrijgbaar en zijn vooral herkenbaar door de zilveren, stalen frames en kwalitatieve bekleding.

De Gispen Classics zijn ontworpen door Gispen zelf en staan bekend om de moderne, luxe uitstraling en hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn de hockers van Gispen ook van goede kwaliteit. De leren bekleding blijft lang mooi en de hockers zijn stevig gebouwd. Zo kunnen ze goed gebruikt worden als voetenbank maar ook voor extra zitplekken.

Hocker kopen

Met een hocker poef maakt u elke ruimte af. Of u de hocker nu gebruikt als voetenbank om uw voeten omhoog te gooien of als stijlvolle bijzettafel, dit veelzijdige meubelstuk kan haast niet ontbreken.

U vindt onze collectie hockers op onze website. Wanneer u een hocker wilt aankopen of even wilt uittesten, nodigen we u graag uit in onze winkel. Daar kunt u de hockers met eigen ogen bekijken en testen hoe ze zitten. Onze medewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden en meer informatie geven over de meubelen. Veel van onze hockers hebben we direct op voorraad. Zo kunt u deze na aankoop direct meenemen.