De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Slinger verstelbaar bureau

Op zoek naar een ergonomisch verantwoord bureau? Bij de Winkel van Ahrend en Gispen hebben we diverse bureaus die u handmatig in hoogte kunt verstellen met een slinger. Onze hoogte verstelbare bureaus zijn van verschillende designmerken. Zo hebben we bureaus met een hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs.

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Verstelbaar bureau met slinger

Onze verstelbare bureaus zijn eenvoudig in hoogte te verstellen. Door aan de slinger te draaien kunt u het bureau aanpassen aan uw ergonomisch verantwoorde werkhouding. Door recht aan uw bureau te zitten voorkomt u lichamelijke klachten. Hierbij is een ergonomische bureaustoel ook zeker van belang

Een aantal van onze slinger verstelbare bureaus kunt ook instellen als zit/sta bureau. Zo kunt u ook staand werken ter afwisseling. Ideaal als u even uw benen wilt strekken én het voorkomt klachten. De handmatig verstelbare bureaus zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Zo passen ze in iedere werkruimte. 

De bureaus hebben een moderne uitstraling en zijn daardoor goed te combineren met onze andere kantoormeubelen. Door het minimalistische design passen ze ook goed in iedere interieurstijl.

Naast onze slinger verstelbare bureaus hebben we ook elektrisch verstelbare bureaus. Deze kunt u met slechts een druk op de knop, eenvoudig instellen naar de juiste hoogte. 

In hoogte verstelbaar bureau kopen 

Met de slinger verstelbare bureaus creëert u eenvoudig ergonomische werkplekken voor uw collega’s en/of werknemers. Wanneer bijvoorbeeld meerdere collega’s aan hetzelfde bureau werken kunnen ze eenvoudig zelf het bureau naar de gewenste hoogte instellen. 

U vindt het aanbod van de verstelbare bureaus op de website maar wij verwelkomen u ook graag in de winkel om de bureaus in het echt te zien. Dan kunt u meteen ervaren hoe eenvoudig ze te verstellen zijn. Onze medewerkers kunnen ook advies geven en meer vertellen over de specificaties van de bureautafels.

Wanneer u een bureau bij ons wilt kopen kan dit in de winkel. Veel van onze bureaus hebben wij direct op voorraad. Zo kunt u gelijk aan het werk achter uw nieuwe bureau.