De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Elektrisch verstelbaar bureau

De Winkel van Ahrend en Gispen heeft een ruim aanbod aan elektrisch verstelbare bureaus. Deze bureaus zijn ergonomisch verantwoord en dragen bij aan een goede werkhouding. Met slechts een druk op de knop kunt u het bureau instellen naar de gewenste hoogte. 

In onze collectie vindt u bureaus die elektrisch verstelbaar zijn van diverse topmerken en in mooie designs. En dat ook nog eens voor een scherpe prijs.

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Verstelbaar bureau elektrisch

Elektrische bureaus zijn bijna onmisbaar tegenwoordig. Op kantoor, maar ook op de thuiswerkplek zijn ze geliefd. Dit komt doordat ze gemakkelijk in hoogte verstelbaar zijn en bijdragen aan een ergonomische werkhouding. Zorg bij het instellen van het bureau dat de hoogte gelijk is aan de armleuningen van uw bureaustoel. Let er ook op dat uw knieën een hoek van iets meer dan 90 graden maken.

De hoogte verstelbare bureaus zijn in verschillende maten en kleuren beschikbaar. Zo passen ze in iedere ruimte en interieurstijl. De designs van de tafels zijn minimalistisch en tijdloos, maar met een modern randje. Daardoor zijn ze makkelijk te combineren met andere kantoormeubelen. Combineer de bureaus met onze bureaustoelen om zo de ideale ergonomische werkplekken voor uw collega’s of personeel te creëren.

Een aantal van onze verstelbare bureaus kunt u ook gebruiken als zit/sta bureau. Zo kunt u afwisselen tussen zittend en staand werken. Deze afwisseling vermindert ook lichamelijke klachten. 

Verstelbaar bureau kopen

Bij de Winkel van Ahrend en Gispen heeft u een ruime keuze aan verstelbare bureau’s. Naast de elektrische verstelbare (zit/sta) bureaus kunt u ook kiezen voor slinger verstelbare bureaus. U vindt het aanbod op onze webshop of kom langs in de winkel. Dan kunt u de bureau’s met uw eigen ogen zien en zelf ervaren hoe gemakkelijk ze te verstellen zijn. 

Indien u een bureau wilt kopen verwelkomen wij u ook graag in de winkel. Daar geven onze medewerkers bovendien informatie over de specificaties van de bureaus. Zo weet u zeker dat u het perfecte bureau aanschaft.