De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Bureautafels

Een bureautafel van goede kwaliteit is onmisbaar voor de werkplek. Naast een stevig bureau is het voor de werkhouding ook zeer belangrijk dat u deze op de juiste hoogte instelt. Bij de Winkel van Ahrend en Gispen vindt u verschillende bureautafels van hoogwaardige kwaliteit die ook verstelbaar zijn. Bekijk ons aanbod online of in de winkel.

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Bureautafel voor een ergonomische werkhouding

Lange dagen werken aan een bureau kunnen voor rugklachten zorgen. Om dit te voorkomen is het belangrijk om aan een bureautafel te werken die op de juiste hoogte is ingesteld. Samen met een juist afgestelde bureaustoel creëert u zo een ergonomische werkhouding. Een verstelbaar bureau is daarom essentieel voor uw werkplek of kantoor. Zeker wanneer meerdere mensen aan een bureau werken. Dan kan iedereen het bureau naar zijn of haar juiste hoogte instellen.

Onze bureautafels zijn in hoogte verstelbaar. Een aantal exemplaren kunt u zelfs zo hoog instellen tot een stabureau. Dit is prettig ter afwisseling tijdens het werk. Zo hoeft u niet de hele dag te zitten maar kunt u ook even uw benen strekken.

Bureaus voor iedere werkplek

Bij de Winkel van Ahrend en Gispen vindt u verschillende design bureaus die voor iedere werkplek geschikt zijn. Of het nu om een thuiswerkplek gaat of een grote kantoorafdeling. Wij hebben bureautafels in verschillende formaten. Ook wanneer u beperkte ruimte heeft kunt u bij ons een geschikt bureau vinden. Voor een extra slimme indeling van de ruimte hebben wij ook Duo Werkplekken. 

Het verstellen van onze bureautafels gaat eenvoudig met een slinger of een elektrische knop. Zo kunt u het bureau zelf instellen naar de juiste hoogte. Hierbij is het belangrijk dat u de hoogte gelijkstelt aan de armleuningen van uw bureaustoel en uw knieën een hoek van iets meer dan 90 graden maken.

Bureautafel kopen

Bent u op zoek naar een ergonomische bureautafel van hoogwaardige kwaliteit? Bij de Winkel van Ahrend en Gispen hebben we een ruim aanbod aan ergonomische bureaus die in hoogte verstelbaar zijn. Deze zijn een perfecte toevoeging voor uw werkruimte of kantoor. 

U vindt het aanbod op onze website of u kunt natuurlijk langskomen in onze winkel. Dan kunt u de bureautafel in het echt zien en testen of deze prettig voor u werkt. Voor het aankopen van een bureautafel verwelkomen wij u ook graag in de winkel. 

Veel van onze bureautafels hebben wij direct op voorraad. Zo kunt u na aankoop al snel aan het werk aan uw nieuwe bureau.