De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Di - Za / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispenoutlet.nl

Bureaus

Wilt u goedkoop een Gispen of Ahrend bureau kopen voor uw werkplek thuis of op kantoor? Dan moet u bij de Winkel van Ahrend en Gispen zijn. Wij verkopen verschillende design bureaus van onder andere het topmerk Gispen. Dit doen wij tegen zeer voordelige prijzen. De meeste bureaus zijn direct uit voorraad leverbaar, dus u kunt uw bureau na aankoop meteen gebruiken.

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Goedkoop een Design bureau kopen

U kunt bij ons heel goedkoop een nieuw Design bureau of showroommodel kopen. Onze prijzen zijn standaard al tot 60% lager dan de normale verkoopprijzen van bureaus. Daarnaast werken we veelal ook nog met vraagprijzen. 

Persoonlijk advies bij kopen van een bureau

Wij hebben verschillende bureaus van onder andere het topmerk Gispen waaruit u kunt kiezen. Kom daarom langs bij ons in de winkel. Wij leggen dan uit waar u op moet letten als u een bureau gaat kopen. Wij vertellen wat de specifieke eigenschappen zijn van de bureaus, Zo kunt u een goede keuze maken voor de inrichting uw werkplek.

Bureau kopen bij ons in de winkel

U kunt de bureaus online bekijken en per mail reserveren voor bezichtiging. Mogelijk kunnen we zo al een prijs afspreken voor uw bureau. Voor een bureau aankopen zien wij u graag bij ons in de winkel.