De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Ergonomische bureaus van hoge kwaliteit

Op zoek naar een design bureau voor uw werkplek of kantoor? Bij de Winkel van Ahrend en Gispen hebben we een uitgebreid assortiment aan bureaus van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Wij verkopen verschillende soorten bureaus, zoals bureautafels en verstelbare bureaus, van mooie designmerken.

De meeste bureaus zijn direct leverbaar vanuit onze voorraad. Zo kunt u na aankoop direct achter uw nieuwe bureau aan de slag. Bekijk onze collectie aan design bureaus en tafels en vind uw nieuwe bureau voor een voordelige prijs.

al onze prijzen zijn exclusief btw & transport.

Bureaus voor uw werkplek

Een bureau van hoge kwaliteit is belangrijk voor uw werkplek. Zo is de juiste werkhouding erg belangrijk en daar draagt een goed bureau zeker aan bij. Met een verstelbaar bureau kunt u precies het bureau zo instellen dat u een rechte werkhouding behoudt. 

Het is daarnaast prettig om genoeg ruimte op een bureau te hebben voor uw werkzaamheden. Zo kunt u het bureau goed inrichten en daarmee ook lichamelijke klachten vermijden.

Bij de Winkel van Ahrend en Gispen hebben we verschillende zit/sta bureaus die u elektrisch of met een slinger kunt verstellen. Bekijk ons assortiment en vind het perfecte bureau voor uw werkplek.

Bureaus met een slinger verstelbaar

Als u op zoek bent naar een zit/sta bureau waarbij u eenvoudig de hoogte kan verstellen is een bureau met slinger een ideaal bureau voor u. Door te draaien aan de slinger kunt u de hoogte van het bureau instellen en daarmee op de juiste manier aanpassen aan uw houding. We adviseren om de hoogte gelijk aan de armsteunen van uw bureaustoel in te stellen. Daarnaast kunt u het slinger verstelbare bureau ook verstellen tot een sta bureau zodat u tijdens het werk af en toe staand kan werken.

Elektrisch verstelbare bureaus

Een luxe optie voor een bureau die in hoogte verstelbaar is zijn onze elektrisch verstelbare bureaus. Deze bureaus zijn nog eenvoudiger en sneller om te verstellen naar de gepaste hoogte voor uw werkhouding. Ook wanneer verschillende mensen aan hetzelfde bureau werken is een verstelbaar bureau een ideale uitkomst. Met een druk op de knop past u de hoogte aan en kunt u ergonomisch verantwoord aan het werk en afwisselen tussen zitten en staan.

Het perfecte bureau kopen

U kunt ons aanbod aan bureaus en tafels online bekijken. Onze medewerkers staan in de winkel voor u klaar om advies te geven en eventuele vragen te beantwoorden die u over onze bureaus heeft. Voor de aankoop van een bureau zien wij u graag in onze winkel.

Wij leggen ook graag aan u uit waar u op moet letten bij het kopen van een bureau en wat de specifieke eigenschappen van de bureaus zijn. Zo kunt u een goede keuze maken voor uw nieuwe bureau.