De winkel van Ahrend en Gispen verkoopt uitsluitend Nieuwe Producten
Openingstijden: Dinsdag - Zaterdag / 10:00 - 17:00 015 - 256 36 49    info@gispendirect.nl

Werkplek inrichten

werkplek

Wilt u uw werkplek thuis of op kantoor inrichten? Voor goedkope Gispen kantoormeubelen moet u bij Gispen Outlet zijn. Wij verkopen verschillende design kasten, tafels en stoelen van het topmerk Gispen. En dit doen wij tegen zeer voordelige prijzen. De kantoormeubelen zijn veelal direct uit voorraad leverbaar, dus u kunt meteen aan de slag.

Uw werkplek goedkoop inrichten

U kunt uw werkplek bij ons heel goedkoop inrichten met nieuwe Gispen kantoormeubelen of showroommodellen kopen.Onze prijzen kunnen fors onder de normale verkoopprijs liggen van Gispen kantoormeubelen. En dan werken we ook nog met vraagprijzen. Dit betekent dat u ook nog eens mag onderhandelen over de prijs van de meubelen.

Persoonlijk advies bij inrichten van uw werkplek

Wij hebben verschillende kasten, tafels en stoelen van het topmerk Gispen waarmee u uw werkplek kunt inrichten. Kom daarom langs bij ons in de winkel. Wij leggen dan uit waar u op moet letten als u kantoormeubelen gaat kopen en vertellen wat de specifieke eigenschappen zijn van de producten. Zo kunt u een goede keuze maken voor de inrichting van uw kantoor.

Uw werkplek meteen inrichten

Veel van de kantoormeubelen zijn direct uit voorraad leverbaar, dus u kunt meteen uw werkplek inrichten. U kunt de verschillende kantoormeubelen online bekijken, maar kopen doet u bij ons in de winkel. Wel kunt u online een bod doen op een of meer kasten, tafels en stoelen. Mogelijk kunnen we zo al een prijs afspreken.

Wilt u alle Gispen kantoormeubelen bekijken? Ga dan naar de pagina kantoormeubelen.